Meet the team

Domina Aeria

Ik ben Naomi (ook wel gekend als @dominaaeria), een zeer gepassioneerde paaldansinstructrice en -danseres.

Na mijn eerste proefles was ik meteen verslaafd aan de boeiende mix van elegantie en kracht die paaldans biedt. Ik hou van alle verschillende aspecten en vormen van paaldans, maar mijn ultieme favorieten zijn de echte power moves.

Ik blijf altijd opzoek gaan naar nieuwe uitdagingen, wat mij een eeuwige student maakt. Ik wil steeds blijven bijleren en verbeteren, om zo goed mogelijk les te kunnen geven aan mijn studenten.

Paaldans is niet alleen een leuke sport, maar daarnaast kom je ook terecht in een hechte community. Een plek waar iedereen welkom is, dat is waar Antwerp Pole Academy in gaat uitblinken!

Ik zal lesgeven in de Pole Intro, Static Pole en Spinning Pole (zowel Beginners als Intermediate) en de Pole Choreo.

Foto door de getalenteerde @madebyemphoto

Domina Aeria, picture by MadeByEm
Palmyra La Diva MadeByEm

Palmyra La Diva

De persoon die hoofdzakelijk achter de schermen actief is binnen Antwerp Pole Academy: @palmyraladiva

Palmyra is de zus van @dominaaeria en eigenares van @antwerpburlesqueacademy (ABA), dé Burlesque place to be in zowel Antwerpen als Mechelen, Leuven en Herentals. ABA is gevestigd in dezelfde dansstudio, wat zorgt voor een kruisbestuiving tussen beide academies. Enorm waardevol, als je het ons vraagt!

Ze geeft niet enkel les in Burlesque, maar ook in Twerking, L@pdance en Flexibiliteit.
Daarnaast is ze ook een fervente paaldanseres, waarbij ze hoofdzakelijk gepassioneerd is door Spinning Pole en Low Flow.
Ze wilt vooral voelen, haar sensualiteit kunnen inzetten en authentiek zijn in haar movement en dans.

Palmyra zal vooral de inschrijvingen, e-mails, alles m.b.t. de dansstudio, de sociale media,… opvolgen. Daarnaast zal ze ook enkele Pole Choreo lessen geven en zie je haar waarschijnlijk geregeld als student in Domina Aeria haar lessen.

Foto door @madebyemphoto

Lucid Lucian

Onze derde persoon die we graag aan jullie willen voorstellen is @thisislucidlucian!

Lucian is heel gekend binnen @antwerpburlesqueacademy als Chairdance leerkracht én creatieve en ondersteunende duizendpoot.
Hij heeft vele talenten en is buiten Chairdance teacher ook werkzaam binnen IT, hij heeft twee cafés in Hasselt én hij geniet in zijn vrije tijd van paaldans.
Zonder vrees vindt hij het fijn om challenging pole poses en shapes te ontdekken, na zijn eerste paaldans stappen bij niemand minder dan Domina Aeria te hebben gezet.
There is no better pole mom, als je het hem vraagt!

Binnen Antwerp Pole Academy zal hij mee de Pole Choreo lessen doceren i.s.m. Domina en Palmyra. Uiteraard zal hij daar met veel plezier een stoel aan toevoegen en zijn beide danspassies combineren tot één geheel.
Verder ondersteunt hij de academy ook met zijn IT- (alsook algemene) kennis en kunde en werkt hij momenteel hard aan de website.

Wat fijn, zo een multi-getalenteerd team!

Foto door @madebyemphoto

Lucid Lucian, picture byMadeByEm